Samostojni kontrolerji

Več kot 20 let izkušenj

Namenjeni tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom

Če potrebujete preprosto kontrolo pristopa, kjer so klasični ključi nadomeščeni z brezkontaktnimi identifikacijskimi sredstvi ali številčno kodo, so samostojni pristopni kontrolerji Lokus in Rex prava rešitev za vas. Namenjeni so tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom, za kontrolo vstopa v stanovanjske in poslovne objekte, hotelske sobe, pisarne, trgovine, garaže, uporabite pa jih lahko tudi za odpiranje zapornic, vklapljanje in izklapljanje alarmnih sistemov itd.

Samostojna pristopna kontrolerja Rex in Lokus sta zašcitena pred vlago, zato sta primerna tudi za zunanjo montažo. Za napajanje lahko uporabite napajalnike Spider, ki poleg kontrolerja lahko napajajo tudi električni prijemnik.

Programiranje kontrolerjev Rex in Lokus (vpisovanje in brisanje uporabnikov, nastavitev trajanja odprtosti vrat itd.) se običajno izvaja s pomočjo glavne kartice (master card) ali glavne kode (master code), lahko pa uporabite tudi program Blocker, ki omogoča vzpostavitev sistema za preprosto kontrolo pristopa in je popolnoma brezplačen.

Samostojni pristopni kontrolerji

Blocker programska oprema za enostavno pristopno kontrolo s kontrolerji Lokus in Rex

Kontaktirajte nas ... Kontakt