Varovanje osebnih podatkov (GDPR)


Podatki o imetnikih licenc za programsko opremo Codeks

Podatki o lastnikih licenc programske opreme Codeks so shranjene v naši podatkovni bazi Jantar. Podatke bomo hranili celotno proizvodno oziroma življenjsko obdobje programske opreme Codeks.

Posredovane (kontaktne) podatke bomo uporabili za kontaktiranje lastnikov Codeks licenc le v primeru resnih napak ali težav pri uporabi Codeks licenc. Predlagamo, da podate kontakt, ki se v prihodnosti ne bo spreminjal in bo na voljo za prejemanje nujnih obvestil (neosebni kontakt, npr. info@jantar.si)

V kolikor želite več informacij, nam pošljite sporočilo na podpora@jantar.si.


Podatki za obveščanje prek elektronske pošte

Podatke posredovane ob prijavi na obveščanje prek elektronske pošte (newsletter) uporabljamo z namenom, da ostanemo v stiku z vami in da vam posredujemo novice o novih izdajah programske opreme Codeks. S prijavo na obveščanje se strinjate, da vam naše vsebine lahko posredujemo prek elektronske pošte in prilagojenega spletnega oglaševanja.

Kadarkoli lahko spremenite nastavitve prejemanja obvestil oziroma se odjavite s klikom na ustrezno povezavo, ki jo lahko najdete v nogi vseh naših poslanih obvestil.

V kolikor želite več informacij, nam pošljite sporočilo na podpora@jantar.si.


Varovanje in izbris osebnih podatkov v programski opremi Codeks

Podatkovna baza, ki jo uporablja programska oprema Codeks, vsebuje zelo občutljive osebne podatke zaposlenih v vašem podjetju, zato morate kot lastnik oz. skrbnik podatkovne baze poskrbeti za ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.

Podjetje Jantar ne shrani osebnih podatkov vaših zaposlenih in nima neposrednega dostopa do podatkovnih baz vaših sistemov Codeks.

Izjema so nekateri redki primeri, ko je potrebno Jantar podporni službi omogočiti izredni dostop do vaše podatkovne baze z namenom reševanja težav s programsko opremo Codeks in izvajanja vzdrževalnih del v skladu s podpisanimi vzdrževalnimi pogodbami. V takšnih primerih boste morali s podjetjem Jantar podpisati Pogodbo o obdelavi podatkov, s katero dovoljujete dostop do podatkov v vaši podatkovni bazi sistema Codeks.

V kolikor želite več informacij, nam pošljite sporočilo na podpora@jantar.si.