Novice


28. januar 2019

Konec brezplačnih nadgradenj na programsko opremo Codeks V10

Vse uporabnike programske opreme Codeks obveščamo, da bo brezplačna nadgradnja sistemov na novejšo različico Codeks V10 mogoča le še do 28. februarja 2019. Od marca 2019 naprej bo nadgradnja sistemov še vedno mogoča, vendar bosta storitev in programska oprema plačljivi.

Nova različica programske opreme Codeks V10 vsebuje posodobljen in izboljšan grafični urejevalnik za registracijo časa, razširjene možnosti dodeljevanja pravic uporabnikom ter podrobno vodenje zgodovine njihovih pravic, poleg tega pa smo ji dodali še nekaj zanimivih, novih dodatkov kot so Codeks Rezervacije, Codeks Lunch in TA Tedenski tabelarični pregled.

Z novo generacijo programske opreme spreminjamo tudi našo politiko licenciranja in posodabljanja programske opreme. Za več informacij in pomoč pri nadgradnji se lahko obrnete na našo podporo uporabnikom:

Tel: +386 (0) 4 277 18 13 ali +386 (0) 4 277 18 11
E-mail: podpora@jantar.si


28. januar 2019

Konec leta 2019 bo dokončno ukinjena podpora za programsko opremo Tiran

Vse uporabnike programske opreme Tiran obveščamo, da bomo s koncem leta 2019 programsko opremo dokončno upokojili.

Razvoj programske opreme Tiran se je zaključil že pred leti, s koncem letošnjega leta pa ukinjamo tudi podporo uporabnikom te programske opreme. Licenčne kode za programsko opremo Tiran tako ne bo več mogoče ponovno aktivirati (ob morebitni menjavi strežnika), saj bom umaknili obstoječo infrastrukturo. Za vse sisteme programske opreme Tiran svetujemo nadgradnjo na našo najnovejšo programsko opremo Codeks V10. Za več informacij in pomoč pri nadgradnji se lahko obrnete na našo podporo uporabnikom.