Codeks Tabela Razdalj

Dodatek Tabela Razdalj beleži število in kilometrino prevozov do različnih delovnih mest (npr. do različnih poslovalnic podjetja). Dodatek je bil zasnovan kot pripomoček za lažje sledenje prevozov na delo in z dela, ki so osnova za povračilo stroškov prevoza po novih predpisih za javne uslužbence.

Codeks Tabela Razdalj – Vnos administratorja
Administrator vnese število kilometrov od uporabnikovega doma do vsake izmed lokacij za delo v urejevalniku Uporabnikov v zavihku Tabela razdalj v nastavitvah vsakega posameznega uporabnika.
« od 3 »
Dodatek Codeks Tabela Razdalj beleži število in kilometrino prevozov do različnih delovnih mest po določilih objavljenih v UL RS, št. 88/2021.
Podatke o oddaljenosti različnih delovnih mest lahko za zaposlene vnašajo administratorji sistema, ali pa jih vnesejo zaposleni sami in pošljejo zahtevo za potrjevanje vnesenih podatkov. Zaposleni lahko prav tako vsak mesec oddajajo dokazila o nakupu  vozovnic za javni prevoz.
Podatke, ki so zabeleženi z dodatkom, je mogoče izvoziti v poročilih po meri ter kot pripravljen izvoz za program Perftech.Largo.