Ugodni kompleti, ki vsebujejo vse kar potrebujete za začetek beleženja delovnih ur vaših zaposlenih!

Izberite enega izmed 3 kompletov za registracijo delovnega časa

Komplet za evidenco delovnega časa je sestavljen iz strojne in programske opreme ter tako vsebuje vse potrebno za učinkovito vzpostavitev evidence delovnega časa v vašem podjetju.

100% VAREN NAKUP

 • vrhunski dizajn kompletov po izredno ugodnih cenah,
 • vključena 2-urna brezplačna pomoč pri delu s programsko opremo v prvih treh mesecih po nakupu *,
 • enostavna in uporabniku prijazna aplikacija,
 • v vsak komplet je že vključenih 10 kartic za uporabnike,
 • zagon sistema vključuje tako namestitev sistema kot tudi šolanje skrbnikov vašega sistema *,
 • dostop do aplikacije preko brskalnika (Firefox, Chrome, IE).

 

* V primeru, da zagon sistema izvede ekipa podjetja Jantar.

NAŠE PREDNOSTI

 • več kot 30 let izkušenj in prisotnosti na trgu
 • vsa strojna in programska oprema je rezultat lastnega razvoja
 • prijazna in strokovna podpora uporabnikom
 • enostavna nadgradnja na napredni sistem registracije delovnega časa

REŠITVE ZA VELIKA IN MALA PODJETJA!

Je evidenca delovnega časa v podjetju res potrebna?

Ne glede na to ali ste majhno ali veliko podjetje, vam lahko naš komplet za registracijo delovnega časa pomaga učinkovito načrtovati in spremljati delovni čas zaposlenih za natančno obdelavo izplačanih plač.

Naši kompleti odpravljajo tveganje za “krajo časa” in “prijateljsko štempljanje”, hkrati pa zmanjšujejo napake in morebitno preplačilo. Zaposleni se ob prihodu in odhodu iz dela ter vmesnih prehodih registrirajo na registratorju. Delovni čas se beleži glede na vnesene urnike.

Dovoljen čas malice je 30 minut. V program vnesemo urnik malice, ki traja od 10.00 do 12.00. To pomeni, da se zaposlenim, ki se v tem času registrirajo, šteje malica, ki traja 30 minut. Ko se zaposleni vrne iz malice, se ponovno registrira. Čas, ki je daljši od 30 minut, se šteje kot privatno in ne kot delovni čas. Da bi zaposleni ob koncu dneva oddelal 8 ur, mora ta privatni čas nadoknaditi.

Vsakomur se lahko zgodi, da kdaj zamudi na delo, pa vendar nam zamujanje lahko pride tudi v navado. Če nekdo vsak dan na delo zamudi 15 minut in odide iz dela 10 minut prej, na dan izgubi skoraj 30 minut delovnega časa. Z določenimi urniki, kdaj zaposleni lahko prihajajo ali odhajajo iz dela, lahko svoje zaposlene navadite na točnost in posledično izgubljeni delovni čas izničite.

Dovoljen vhod je od 7.00 do 7.30 in dovoljen izhod od 15.00 do 15.30. Če zaposleni pride na delo ob 7.40 uri in odide ob 14:55, se mu 15 minut šteje v privatni čas, ki ga mora nadoknaditi.

Pišite nam in poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo!

Izberite komplet za registracijo časa, ki vas najbolj zanima in pripišite še kakšne morebitne posebne zahteve ali podrobnosti. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali informativno ponudbo.

  Osebne podatke, ki ste jih podali v kontaktnem obrazcu, bomo uporabili samo za odgovor na vaše poslano vprašanje. Več o tem, kako uporabljamo in shranjujemo osebne podatke, ki so nam posredovani, si lahko preberete na strani Varovanje osebnih podatkov.