Codeks Apartment Kit je samostojna aplikacija iz družine programske opreme Codeks, namenjena uporabi v majhnih hotelih ali za komplekse apartmajev (priporočeno do 10 prostorov). Komplet Codeks Apartment Kit vsebuje orodja za upravljanje hotelskih gostov in rezervacij ter orodja za nadzor dostopa do posameznih hotelskih sob in javnih hotelskih prostorov.

Codeks Apartment Kit podpira samo posebno hotelsko strojno opremo, konkretno kontrolerja REX K-3-H-4BNx in REX O-3-H-4BNx ter hotelska kompleta KIT H1-3-4BNx in KIT H2-3-4BNx. Možna je tudi uporaba kontrolerjev Rex A-3-B, Rex O-3-B, Rex K-3-B, Rex O-3-A, Rex K-3-A in Rex X-3-A v kombinaciji z napajalniki in komunikacijskimi pretvorniki Spider W5-B, Spider W40-B, Spider H20 ali Spider H20-B za nadzor dostopa do skupnih prostorov hotela, npr. vhod v wellness.

Apartment Kit Sobe
Urejevalnik Sob vsebuje orodja za kreiranje strukture hotela. Tu boste ustvarili hotelske sobe in druge skupne hotelske prostore ter v sistem povezali vse naprave (strojno opremo) za nadzor dostopa v hotelu. Največje priporočeno število sob oz. skupnih prostorov, ki jih lahko upravljate s programsko opremo Codeks Apartment Kit, je 10.
« od 4 »
Spletne tehnologije

Programska oprema temelji na spletnih tehnologijah. Dostop do aplikacije je možen preko spletnega brskalnika (Internet Explorer, Firefox ali Chrome).

Rezevacija gosta

Aplikacija omogoča vnos in vodenje zasedenosti sob z rezevacijami. Pod zapis rezevacije je mogoče vpisati dodatne podatke o gostu, ki je nosilec rezevacije.

Različna sredstva za dostop

Posamezni rezevaciji lahko dodelite več različnih identifikacijskih sredstev, s katerimi gosti lahko dostopajo do svojih hotelskih sob. Izbirate lahko med karticami, obeski in PIN številkami, ali pa gostom omogočite odpiranje vrat z mobilno aplikacijo.

E-pošta gostom

Pošljite elektronsko sporočilo s podrobnostmi rezevacije in dodeljenimi dostopi gostom kar prek aplikacije Codeks Apartment Kit.

Kontrola pristopa

Poleg dostopov v hotelske sobe lahko s programsko opremo omejite in nadzorujete tudi vstop v skupne prostore in druge objekte vašega hotela, npr. odpiranje glavnega vhoda, parkirišča, wellness itd. Največje priporočeno število sob, ki jih lahko upravljate s programsko opremo, je 10.

Dostop za zaposlene

Določate in urejate lahko tudi pravice za dostop vašega hotelskega osebja ter tako nadzorujete na primer, kdaj ima osebje dostop do posameznih hotelskih sob, hkrati pa jim omogočite neomejen dostop do tehničnih prostorov hotela.

Poročila

Podatke o gostih in rezevacjiah je mogoče izpisati v obliki različnih poročil.

Mobilna aplikacija

Svojim gostom lahko omogočite, da dodeljeno hotelsko sobo odklepajo prek Wifi ali Bluetooth povezave s pomočjo mobilne aplikacije Codeks KeyKeeper.