Aplikacija Codeks TA je orodje za kontrolo registracije časa, omogoča pa tudi vzpostavitev kompleksnih sistemov registracije časa v kombinaciji s kontrolo pristopa. Programska oprema Codeks za registracijo časa ponuja prilagodljive rešitve tako za mala podjetja kot tudi za večje sisteme z več objekti, razpršenimi lokacijami ter velikim številom uporabnikov. Programska oprema Codeks TA optimalno združuje preprosto uporabo z izredno zmogljivostjo in prilagodljivostjo.

Codeks TA Glavni meni
V Glavnem meniju so prikazane povezave do posameznih urejevalnikov.
« od 7 »
Spletne tehnologije

Programska oprema temelji na spletnih tehnologijah. Dostop do aplikacije je možen preko spletnega brskalnika (Internet Explorer, Firefox ali Chrome).

Lokalizacija

Jezik se lahko spreminja glede na skrbnika sistema, uporabnika in lokacijo. Prav tako lahko urejate časovne pasove in praznike glede na različne lokacije.

Ugodne rešitve

Polno funkcionalna, zelo zanesljiva in stroškovno dostopna strojna in programska oprema.

Poljubni urniki

S programsko opremo Codeks lahko povsem poljubno definirate delovni čas zaposlenih. Oprema podpira tako fiksne kot gibljive urnike dela. Možno je tudi zaokroževanje ur in ustvarjanje koledarjev za zaposlene z različnimi delovnimi izmenami.

Več registrirnih mest

Programska oprema lahko spremlja več komunikacijskih linij ter nadzoruje in krmili več pristopnih kontrolerjev. Podpira zajem podatkov iz več točk oz. lokacij za evidentiranje delovnega časa (npr. več vhodov v podjetje ali več poslovnih enot).

Beleženje dela in odsotnosti

Oprema omogoča beleženje rednega dela, službenih, privatnih in izrednih izhodov, nadur ter vseh vrst standardnih odsotnosti. Prav tako pa samodejno izračunava pripadajoče število nadomestil za malico in prevozov na delo.

Neomejeno število skrbnikov

Določiti je mogoče več skrbnikov sistema, mogoče pa je tudi omejevanje pravic posameznih administratorjev.

Dostop za zaposlene

Zaposleni lahko, v primeru, da imajo dovoljen vpogled, preko brskalnika pregledujejo lastne zapise iz evidence delovnega časa.

Zgodovina in revizije

Programska oprema beleži zgodovino vsakega zaposlenega in skupine ter omogoča sledenje spremembam, ki jih vnašajo administratorji in vodje oddelkov.

Pregled zadnjih dogodkov

S posebnim pregledovalnikom Monitor je omogočen pregled živih dogodkov zabeleženih v sistemu.

Poročila in izpisi

Zabeležene podatke je mogoče izpisati v obliki različnih poročil, z namenskim izpisom iz registracije delovnega časa pa lahko občutno poenostavite tudi obračun plač.

Razširitev funkcionalnosti z dodatki

Codeks TA je mogoče nadgraditi z različnimi Codeks dodatki in dodatnimi aplikacijami, ki razširijo funkcionalnost osnovne aplikacije.

Codeks TA ADVANCED

Programska oprema Codeks omogoča tudi uporabo naprednih baz Microsoft SQL, MySQL in Oracle.
Uporabo naprednih baz priporočamo za velike sisteme kontrole pristopa in registracije časa, ki vsebujejo večje število kontrolerjev in registrirnih mest ter več kot 50 zaposlenih.

Codeks dodatki in dodatne aplikacije

Vsi dodatki

CODEKS DODATEK
Codeks TA Kit

Codeks AC

Codeks TA
TA Najava dopusta
eDovolilnice
Pregled Prisotnosti
Tlorisi
FrontDesk
IP Kamera
Lunch
* samo z napredno podatkovno bazo
Rezervacije
Izvozi za plače
Codeks Izmene
Tedenski tabelarični pogled
Codeks TA eBOL
Codeks Parking
Tabela Razdalj
Virtual Card
Virtual Controller
Codeks Mobility