Mobilna aplikacija Codeks Mobility omogoča zaposlenim, da registrirajo svoje delovne ure kar s pomočjo svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika, prav tako pa jim omogoča odpiranje vrat.

Codeks Mobility Glavna zavihka
Aplikacija je sestavljena iz dveh glavnih zavihkov: zavihek Meniji vsebuje povezave do posameznih menijev, zavihek Registracija časa pa omogoča uporabnikom, da registrirajo delovni čas kar z mobilno napravo.
« od 8 »
Mobilna aplikacija za operacijske sisteme Android in iOS.
Pregled lastne registracije časa in registracije časa podrejenih.
Registracija delovnega časa na terenu in beleženje koordinat lokacije uporabnika (ob hkratni uporabi dodatkov Virtual Card in Virtual Controller).
Z uporabo NFC funkcije mobilnih naprav je prek mobilne aplikacije Codeks Mobility prav tako možna registracija časa več uporabnikov na isti napravi ter registracija obhodnikov na lokacijah z NFC karticami (nalepkami).
Možnost offline delovanja in shranjevanja nesinhroniziranih dogodkov, ko uporabnik nima povezave do Codeks strežnika. Vsi registrirani dogodki se shranijo v aplikaciji in se samodejno prenesejo v Codeks sistem, ko uporabnik spet pridobi povezavo.
Aplikacija podpira funkcionalnosti Codeks dodatkov Ta najava dopustaCodeks eDovolilnice in Codeks Rezervacije.
Možnost odpiranja vrat z mobilno aplikacijo.