NOVO

Nova različica Codeks Mobility 3.1.4 za Android naprave in Codeks Mobility 1.8 za iOS naprave sedaj omogočata tudi odpiranje vrat!

Mobilna aplikacija Codeks Mobility omogoča zaposlenim, da registrirajo svoje delovne ure kar s pomočjo svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika, prav tako pa jim omogoča odpiranje vrat.

Codeks Mobility Glavna zavihka
Aplikacija je sestavljena iz dveh glavnih zavihkov: zavihek Meniji vsebuje povezave do posameznih menijev, zavihek Registracija časa pa omogoča uporabnikom, da registrirajo delovni čas kar z mobilno napravo.
« od 8 »

Odpiranje vrat je mogoče prek WiFi ali Bluetooth povezave mobilnih naprav zaposlenih s strojno opremo Jantar.

Ko uporabnik sproži odpiranje vrat z mobilno aplikacijo, se njegova zahteva po WiFi ali Bluetooth povezavi pošlje na izbran kontroler, ki preveri pravice uporabnika shranjene v lastnem spominu ter ustrezno izvede odpiranje vrat.

Nova funkcionalnost odpiranja vrat z aplikacijo Codeks Mobility je mogoča le ob hkratni uporabi različice osnovne programske opreme Codeks 10.4.14.13794 ali novejše za sisteme registracije časa ter Codeks 10.2103.0.15031 ali novejše za sisteme kontrole pristopa.
Predhodne različice programske opreme Codeks te funkcionalnosti v Codeks Mobility še ne podpirajo. Nova različica Codeks Mobility bo v kombinaciji s starejšimi različicami programske opreme delovala enako kot prej.

Več o nastavitvah za uporabo nove funkcionalnosti mobilne naprave si lahko preberete v tem dokumentu, za več informacij pa nas kontaktirajte.