Programska oprema Codeks AC je namenjena uporabnikom, ki želijo vzpostaviti kompleksne sisteme kontrole pristopa z visoko stopnjo varnosti na več lokacijah z velikim številom uporabnikov in vrat. Codeks AC lahko upravlja z neomejenim številom čitalnikov in uporabnikov, njeno funkcionalnost pa je mogoče razširiti tudi z različnimi Codeks dodatki.

Codeks AC Monitor pogled
V pregledovalniku Monitor lahko na seznamu spremljate zadnje dogodke, ki so bili registrirani v sistemu.
« od 7 »
Spletne tehnologije

Programska oprema temelji na spletnih tehnologijah. Dostop do aplikacije je možen preko spletnega brskalnika (Internet Explorer, Firefox ali Chrome).

Lokalizacija

Jezik se lahko spreminja glede na skrbnika sistema, uporabnika in lokacijo. Prav tako lahko urejate časovne pasove in praznike glede na različne lokacije.

Zmogljiva oprema

Izredno učinkovita in zanesljiva programska oprema za napredno kontrolo pristopa, ki omogoča tudi bolj kompleksne urnike pristopa.

Poljubni urniki

S programsko premo Codeks lahko povsem poljubno definirate urnike za dostop zaposlenih. Mogoče je nastaviti tudi povsem prilagojene urnike za uporabnike z dodatnimi pravicami ali posebnimi potrebami.

Neomejeno število lokacij

Programska oprema podpira nadzor in krmiljenje več pristopnih kontrolerjev z lastnimi komunikacijskimi linijami, saj število lokacij, ki jih lahko spremlja, ni omejeno.

Neomejeno število zaposlenih

Število zaposlenih, ki jih je mogoče vpisati v Codeks AC, ni omejeno. Zaposlene je mogoče razporejati v skupine. Posameznemu zaposlenemu je mogoče dodeliti več identifikacijskih sredstev (kartic, obeskov, daljincev itd.).

Neomejeno število skrbnikov

Določiti je mogoče več skrbnikov sistema, mogoče pa je tudi omejevanje pravic posameznih administratorjev.

Zgodovina in revizije

Programska oprema mogoča sledenje spremembam, ki jih vnašajo administratorji in vodje oddelkov, ter beleženje zgodovine pristopnih pravic za skupine uporabnikov in posamezne zaposlene.

Pregled zadnjih dogodkov

S posebnim pregledovalnikom Monitor je omogočen pregled živih dogodkov zabeleženih v sistemu.

Poročila in izpisi

Zabeležene podatke je mogoče izpisati v obliki različnih poročil.

Razširitev z dodatki

Funkcionalnost aplikacije Codeks AC je mogoče nadgraditi z dodatki Tlorisi, FrontDesk, IP Kamera, Rezervacije in Codeks Virtual Card.

Codeks AC ADVANCED

Programska oprema Codeks omogoča tudi uporabo naprednih baz Microsoft SQL, MySQL in Oracle.
Uporabo naprednih baz priporočamo za velike sisteme kontrole pristopa, ki vsebujejo večje število kontrolerjev in registrirnih mest ter več kot 100 zaposlenih.

Codeks dodatki in dodatne aplikacije

Vsi dodatki

CODEKS DODATEK
Codeks TA Kit

Codeks AC

Codeks TA
TA Najava dopusta
eDovolilnice
Pregled Prisotnosti
Tlorisi
FrontDesk
IP Kamera
Lunch
* samo z napredno podatkovno bazo
Rezervacije
Izvozi za plače
Codeks Izmene
Tedenski tabelarični pogled
Codeks TA eBOL
Codeks Parking
Tabela Razdalj
Virtual Card
Virtual Controller
Codeks Mobility