Izdelki za montažo v hotelih ali apartmajih so del naše nove linije izdelkov A-Line, ki je bila ustvarjena posebej z mislijo na specifične potrebe in zahteve v turistični panogi.
Tako smo sestavili kompaktne komplete za kontrolo pristopa in nadzor porabe elektrike na nivoju hotelske sobe, ki jo je mogoče povezati z namensko hotelsko programsko opremo Codeks, kompatibilni pa so tudi z vso našo standardno opremo za kontrolo pristopa. To omogoča, da vzpostavite popoln nadzor kontrole pristopa po celotnem hotelu s poljubnim številom hotelskih sob ter vključno z morebitnimi skupnimi prostori hotela (npr. parkirišč, wellnessa, jedilnic itd.).

Rex K-3-H-4BNx

Pristopni kontroler za hotele in apartmaje

Namenski pristopni kontroler z osvetljeno kapacitivno tipkovnico in vgrajenim čitalnikom, posebej prilagojen za nadzor vstopov v apartmaje ali hotelske sobe s programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Rex O-3-H-4BNx

Pristopni kontroler za hotele in apartmaje

Namenski pristopni kontroler z osvetljenim kapacitivnim zaslonom in vgrajenim čitalnikom, posebej prilagojen za nadzor vstopov v apartmaje ali hotelske sobe s programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Kit H1-3-4BNx

Čitalnik s tipkovnico in sobni kontroler z odložilnikom kartic

Namenski osnovni komplet za nadzor vstopov in vklopa električne energije v apartmajih in hotelskih sobah.

Komplet sestavljata:

  • čitalnik z osvetljeno kapacitivno tipkovnico za nadzor vstopanja v sobo,
  • kontroler s sobnim odložilnikom kartic za vklop / izklop energije v sobi.

Oprema je posebej prilagojena za uporabo z namensko programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Kit H2-3-4BNx

Čitalnik in sobni kontroler z odložilnikom kartic

Namenski osnovni komplet za nadzor vstopov in vklopa električne energije v apartmajih in hotelskih sobah.

Komplet sestavljata:

  • čitalnik z osvetljenim kapacitivnim zaslonom za nadzor vstopanja v sobo,
  • kontroler s sobnim odložilnikom kartic za vklop / izklop energije v sobi.

Oprema je posebej prilagojena za uporabo z namensko programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Dodatna oprema za hotele

Poleg pristopnih kontrolerjev in čitalnikov ponujamo tudi sledečo dodatno opremo za hotelske sobe:

Reader O-3-A

Protokolni čitalnik

Protokolni čitalnik z osvetljenim zaslonom, oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Velika osvetljena površina osrednjega dela poleg signalizacije stanja omogoča tudi blago osvetlitev okolice. Ob večjem številu čitalnikov povsem zadostuje za nočno osvetlitev hodnika ali sob in včasih celo omogoča izklop primarne osvetlitve ter posledično dodaten prihranek električne energije.

Reader K-3-A

Čitalnik s tipkovnico

Protokolni čitalnik s kapacitivno tipkovnico oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Navadno je nameščen ob vhodu v sobo ter omogoča gostopm vstop z uporabo PIN kode. Povezan je s hotelskim kontrolerjem, ki je nameščen znotraj sobe, na varni strani vrat.

Reader X-3-A

Čitalnik z odložilcem za kartice

Protokolni čitalnik z odložilcem za kartice, oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Z odložilnikom kartic lahko krmilimo elektriko v sobi in tako skrbimo za varčevanje z električno energijo v sobi, obenem pa na ta način pridobimo tudi informacijo o prisotnosti gostov v sobi.

Switch

Stikalo za vklop in izklop luči

Osvetljeno stikalo za vklop in izklop luči. Velika osvetljena površina osrednjega dela poleg signalizacije stanja omogoča tudi blago osvetlitev okolice. Ob večjem številu stikal povsem zadostuje za nočno osvetlitev hodnika ali sob in včasih celo omogoča izklop primarne osvetlitve ter posledično dodaten prihranek električne energije.

Sorodni izdelki