Izdelki za montažo v hotelih ali apartmajih so del naše nove linije izdelkov A-Line, ki je bila ustvarjena posebej z mislijo na specifične potrebe in zahteve v turistični panogi. Tako smo sestavili kompaktne komplete za kontrolo pristopa in nadzor porabe elektrike na nivoju hotelske sobe, ki jo je mogoče povezati z namensko hotelsko programsko opremo Codeks, kompatibilni pa so tudi z vso našo standardno opremo za kontrolo pristopa. To omogoča, da vzpostavite popoln nadzor kontrole pristopa po celotnem hotelu tako za vstop v posamezne hotelske sobe kot tudi za dostop do skupnih prostorov hotela (npr. parkirišč, wellnessa, jedilnic itd.).

Rex K-3-H

Pristopni kontroler za hotele in apartmaje

Namenski pristopni kontroler z osvetljeno kapacitivno tipkovnico in vgrajenim čitalnikom, posebej prilagojen za nadzor vstopov v apartmaje ali hotelske sobe s programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Predstavitev Rex K-3-H

Rex O-3-H

Pristopni kontroler za hotele in apartmaje

Namenski pristopni kontroler z osvetljenim kapacitivnim zaslonom in vgrajenim čitalnikom, posebej prilagojen za nadzor vstopov v apartmaje ali hotelske sobe s programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Predstavitev Rex O-3-H

Kit H1

Čitalnik s tipkovnico in sobni kontroler z odložilnikom kartic

Namenski osnovni komplet za nadzor vstopov in vklopa električne energije v apartmajih in hotelskih sobah.

Komplet sestavljata:

  • čitalnik (Reader K-3-H-4Bxx) z osvetljeno kapacitivno tipkovnico za nadzor vstopanja v sobo,
  • kontroler s sobnim odložilnikom kartic (Rex X-3-H-4xNx) za vklop / izklop energije v sobi.

Oprema je posebej prilagojena za uporabo z namensko programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Predstavitev Kit H1

Kit H2

Čitalnik in sobni kontroler z odložilnikom kartic

Namenski osnovni komplet za nadzor vstopov in vklopa električne energije v apartmajih in hotelskih sobah.

Komplet sestavljata:

  • čitalnik (Reader O-3-H-4Bxx) brezkontaktnih kartic za nadzor vstopanja v sobo,
  • kontroler s sobnim odložilnikom kartic (Rex X-3-H-4xNx) za vklop / izklop energije v sobi.

Oprema je posebej prilagojena za uporabo z namensko programsko opremo Codeks Apartment Kit ali Codeks Hotel.

Predstavitev Kit H2

Gumbi G-3-H

Večnamenski napredni pristopni kontroler

Univerzalni kompaktni krmilnik Gumbi G-3-H ima vgrajen čitalnik brezkontaktnih kartic in obeskov ter zaslon na dotik. Kontroler Gumbi G-3-H v sebi skriva več naprav, saj ga z menjavo načina delovanja in prikazane tipkovnice lahko uporabljate kot čitalnik, samostojni ali napredni pristopni kontroler s tipkovnico, vmesnik za alarmni sistem ali termostat, registrator delovnega časa, stikalo ali odložilnik kartic.

Predstavitev Gumbi G-3-H

Ares H-2-H

Napredni pristopni kontroler, komunikacijski pretvornik in napajalnik za namestitev na DIN letev

Napredni pristopni kontroler Ares H-2-H združuje funkcionalnost naprednega pristopnega kontrolerja, napajalnika in komunikacijskega pretvornika v skupnem ohišju. Kontroler lahko namestite v omarice z DIN letvami, zato je primeren za napredne sisteme kontrole pristopa oz. za objekte, kjer je zahtevana montaža napajalnikov in pristopnih kontrolerjev v zavarovanem prostoru (kot na primer v hotelih, razvojnih centrih, računalniških podjetjih, finančnih institucijah itd.)

Predstavitev Ares H-2-H

Dodatna oprema za hotele

Poleg pristopnih kontrolerjev in čitalnikov ponujamo tudi sledečo dodatno opremo za hotelske sobe:

Protokolni čitalnik z LED indikatorjem stanja, oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Navadno je nameščen ob vhodu v sobo ter omogoča gostom vstop s kartico. Povezan je s hotelskim kontrolerjem, ki je nameščen znotraj sobe, na varni strani vrat.

Predstavitev Reader O-3-A

Protokolni čitalnik s kapacitivno tipkovnico oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Navadno je nameščen ob vhodu v sobo ter omogoča gostom vstop z uporabo PIN kode. Povezan je s hotelskim kontrolerjem, ki je nameščen znotraj sobe, na varni strani vrat.

Predstavitev Reader K-3-A

Reader X-3-A

Čitalnik z odložilcem za kartice

Protokolni čitalnik z odložilcem za kartice, oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Z odložilnikom kartic lahko krmilimo elektriko v sobi in tako skrbimo za varčevanje z električno energijo v sobi, obenem pa na ta način pridobimo tudi informacijo o prisotnosti gostov v sobi.

Predstavitev Reader X-3-A

Switch

Stikalo za vklop in izklop luči

Osvetljeno stikalo za vklop in izklop luči. Velika osvetljena površina osrednjega dela poleg signalizacije stanja omogoča tudi blago osvetlitev okolice. Ob večjem številu stikal povsem zadostuje za nočno osvetlitev hodnika ali sob in včasih celo omogoča izklop primarne osvetlitve ter posledično dodaten prihranek električne energije.

Predstavitev Switch (v pripravi)

Sorodni izdelki