Blocker aplikacija je popolnoma brezplačna. Omogoča enostavno pristopno kontrolo s samostojnimi pristopnimi kontrolerji (npr. z Rex samostojnimi kontrolerji). Namenjen je uporabnikom, ki ne potrebujejo naprednih nastavitev, npr. za privatne uporabnike ali večstanovanjske objekte, poslovne zgradbe …

Blocker Strojna oprema
Strojna oprema omogoča urejanje nastavitev komunikacije ter dodajanje kontrolerjev in čitalnikov.
« od 3 »
Enostavna namestitev programa

Namestitev programa Blocker je enostavna in zelo hitra. Le zaženite namestitveno datoteko in sledite navodilom.

Hitra konfiguracija naprav

Povezava naprav s programom je hitra in enostavna, prek iste komunikacijske linije pa je s programsko opremo lahko povezanih več kontrolerjev. Zabeležene podatke je mogoče izpisati v obliki različnih poročil.

Enostavno upravljanje uporabnikov

Vpis uporabnikov v program Blocker je enostaven, prav tako pa je mogoč enostaven uvoz z besedilno ali Excel datoteko. S pomočjo kontrolerjev boste lahko enostavno prebrali in dodelili kartice ustreznim uporabnikom. Uporabnike lahko dodelite v različne skupine z omejenimi pravicami za dostop in tako nadzorujete vstop v varovane prostore.

Pregled dogodkov in poročila

V programu lahko spremljate trenutne dogodke, prav tako pa se beleži dnevnik dogodkov. V Pregledu dogodkov lahko kadarkoli preiščete pretekle dogodke ali naredite izpis dogodkov.

Različne naprave

S programsko opremo Blocker je mogoče povezati večino Jantar kontrolerjev, med drugim je mogoče uporabiti tudi napredne kontrolerje kot sta na primer Populus P-2-B ali Populus P-4-B.