NOVO! Odpirajte vrata s Codeks Mobility

Novi različici mobilne aplikacije Codeks Mobility 3.1.4 za Android in Codeks Mobility 1.8 za iOS naprave zdaj vsebuje orodja za odpiranje vrat prek Bluetooth ali Wifi povezave.

Sedaj lahko v vaš Codeks sistem za kontrolo pristopa vključite tudi mobilne naprave vaših zaposlenih, ki so v sodobnem času naši stalni spremljevalci ter so nam tako vedno pri roki. Zaposleni tako lahko preprosto odpirajo vrata v poslovnih prostorih s klikom na ustrezen gumb v mobilni aplikaciji.

Odpiranje vrat je mogoče prek WiFi ali Bluetooth povezave mobilnih naprav zaposlenih s strojno opremo Jantar.

Ko uporabnik sproži odpiranje vrat z mobilno aplikacijo, se njegova zahteva po WiFi ali Bluetooth povezavi pošlje na izbran kontroler, ki preveri pravice uporabnika shranjene v lastnem spominu ter ustrezno izvede odpiranje vrat.

Nova funkcionalnost odpiranja vrat z aplikacijo Codeks Mobility je mogoča le ob hkratni uporabi različice osnovne programske opreme Codeks 10.4.14.13794 ali novejše za sisteme registracije časa ter Codeks 10.2103.0.15031 ali novejše za sisteme kontrole pristopa.
Predhodne različice programske opreme Codeks te funkcionalnosti v Codeks Mobility še ne podpirajo. Nova različica Codeks Mobility bo v kombinaciji s starejšimi različicami programske opreme delovala enako kot prej.

Več splošnih informacij o mobilni aplikaciji Codeks Mobility si lahko preberete na predstavitveni strani dodatka.