Codeks TA eBol – Skrajšanje obdobja plačila nadomestila za bolniško odsotnost v breme delodajalca

Zaradi novel zakonov ZZVZZ-R in ZDR-1C, ki sta bili objavljeni v Uradnem listu RS (Uradni list RS št. 15/2022 z dne 4. 2. 2022) in ki skrajšujeta obdobje bolniške odsotnosti, ki se šteje v breme delodajalca, smo morali prilagoditi programski dodatek za prevzem e-bolniških listov Codeks TA eBol. Vnesene spremembe bodo na voljo v marčevski izdaji programske opreme Codeks.

Continue reading →

Kontroler Gumbi G-3-A

Univerzalni kompaktni kontroler Gumbi G-3-A ima vgrajen čitalnik brezkontaktnih kartic in obeskov ter zaslon na dotik. Kontroler Gumbi G-3-A v sebi skriva več naprav, saj ga z menjavo načina delovanja in prikazane tipkovnice lahko uporabljate kot čitalnik, samostojni ali napredni pristopni kontroler s tipkovnico, vmesnik za alarmni sistem ali termostat, registrator delovnega časa, stikalo ali odložilnik kartic.

Sorodni izdelki

Opozorilo o poteku posodobitev

Če se vam ob prijavi v aplikacijo Codeks prikaže rdeča pasica z besedilom “Opozorilo! UpdatesLicenceExpiring – Licenca za nadgradnje bo potekla …” ali “Opozorilo! UpdatesLicenceExpired – Licenca za nadgradnje je potekla …”, to pomeni, da bo vaša obstoječa nameščena različica programske opreme Codeks delovala NEMOTENO in NEOMEJENO še naprej, vendar pa kmalu ne boste več mogli posodobiti vašega Codeks sistema na nove različice programske opreme.

Continue reading →

Kontroler Ares H-2-A

Napredni pristopni kontroler Ares H-2-A združuje funkcionalnost naprednega pristopnega kontrolerja, napajalnika in komunikacijskega pretvornika v skupnem ohišju. Kontroler lahko namestite v omarice z DIN letvami, zato je primeren za napredne sisteme kontrole pristopa oz. za objekte, kjer je zahtevana montaža napajalnikov in pristopnih kontrolerjev v zavarovanem prostoru (kot na primer v hotelih, razvojnih centrih, računalniških podjetjih, finančnih institucijah itd.).

Sorodni izdelki

Čitalnik Reader O-3-A

Protokolni čitalnik z LED indikatorjem stanja, oblikovan za montažo v hotelih ali apartmajih. Navadno je nameščen ob vhodu v sobo ter omogoča gostom vstop s kartico. Povezan je s hotelskim kontrolerjem, ki je nameščen znotraj sobe, na varni strani vrat.

Sorodni izdelki in dodatna oprema

Čitalnik Reader K-3-A

Protokolni čitalnik s kapacitivno tipkovnico primeren tudi za montažo v hotelih ali apartmajih. Navadno je nameščen ob vhodu v prostor ter omogoča vstop z uporabo PIN kode. Povezan je s kontrolerjem, ki je nameščen znotraj prostora, na varni strani vrat.

Sorodni izdelki in dodatna oprema

Load more